Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
března

Jarní fit swap: 3 patra na Žižkově

Prostor39

zpět na výpis akcí
 

Nahoru dolů po schodišti, i tak by se mohl tento velký swap jmenovat.

Začátek:26. 03. 22
Konec:27. 03. 22
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Vracíme se do zrekonstruovaného @prostor39 a swap bude ve třech patrech, takže si masírujte si lýtka už teď, bude to velké.
Současnou situaci budeme reflektovat dle aktuálních požadavků, takže se včas dozvíte, co budeme poptávat a komu a finanční příspěvek z výtěžku je jasný. Jsme už v kontaktu s jednou skupinu, ale vše se včas dozvíte, aby byla pomoc zacílena správně.

Doprovodný program:
sobota
13:30 Jak na zero waste s rodinou
neděle
11:00 Upcyklované brože s Vendulou
Boží brože z korálků a textilů ze zbytků, upcyklace s uměleckým vedením Venduly
13:30 Jóga s Verčou: Obohať své ráno o rituál sebelásky! Nauč se krátkou jógovou sestavu, která rozproudí tvé tělo, ztiší mysl a vykouzlí ti úsměv na tváři.

Specifická pravidla tohoto swapu:
Swap sobota i neděle 10-17
Příspěvek na akci na jeden den je 150,- a vybíráme jej na místě. Můžete se jednou ten samý den 1x vrátit a zůstat můžete dohromady celkově max 1h, potřebujeme zachovat kapacitu a bezpečnost.
A co můžete nosit? Zkuste vzít krásné kousky, nechtěné dárky, které uneste v ruce cca 20 kusů.. Max doporučených 15 kousků si pak můžete odnést.

Prostor39
Tel: 775 309 312
Řehořova 33/39
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: