Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
března

Gasoline Rainbow + Soul Ožil - Koncert pro Ukrajinu

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Spolu s kapelou Soul Ožil jsme dohodli, že veškerý výdělek ze vstupného poskytneme na pomoc Ukrajině.

Datum:18. 03. 22
Cena:od 170 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, Benefiční

FUNK-SOULOVÁ EXPLOZE!!!
Poslední ze tří připravovaných pražských koncertů, kdy Gasoline Rainbow vystoupí vždy na jiném místě a s jinou kapelou, proběhne 18. 3. od 19:30 v Kasárna Karlín. Jako hlavní chod bude všem posluchačům a tanečníkům devítičlenná kapela Gasoline Rainbow servírovat funk, soul a jazz. Pozvání k tomuto koncertu přijala (také devítičlenná) banda Soul Ožil, která večer otevře.

GASOLINE RAINBOW

Pražská devítičlenná funková formace hrající autorskou tvorbu. Během posledních osmi let ušla cestu od hraní coverů až po psaní autorské tvorby, se kterou vystupuje na koncertech a festivalech po celé ČR. V tvorbě sestava navazuje na funk, soul, jazz nebo pop. Sestava z profi muzikantů na koncertech hraje zásadně do lidí a kdo přijde, nebude stát klidně.

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: