Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
dubna

Prague Beer Fest

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 

Jarní Prague Beer Fest – Pražský Festival Piva je tady. Nenechte si ujít!

Začátek:01. 04. 22
Konec:02. 04. 22
Cena:od 100 Kč
Čas:12:00 - 22:45
Kategorie: gastro|bary a pivnice, festivaly

Sejdeme se ve dnech 1. a 2. dubna v areálu Pražské tržnice v Holešovicích v hale 13. Otevíráme vždy ve 12 hodin a končíme o půlnoci..

Naše pozvání přijalo více jak 20 českých pivovarů, od těch nejznámějších až po ty nové, létající. Letos se účastní také zahraniční hosté, pivovary z Belgie, Německa, Polska, Maďarska, Ukrajiny a Estonska.

Celkem budete moci vybírat z více než 150 druhů točených piv, nabídneme i bohatý sortiment piva i v lahvích a plechovkách.

Součástí festivalu budou workshopy, přednášky a degustace, s účastí sládků z Německa a Belgie. K dobré náladě přispějí i hudební vystoupení a bohatá gastro sekce.

Cena vstupu zahrnující degustační sklo a katalog zůstává na úrovni z roku 2019, to je 100,- Kč/den v předprodeji a 150.- Kč/den na místě. Zakoupit bude možné také vstupenky, zahrnující účast na workshopech, přednáškách a degustacích.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: