Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
února

New Lunar Year 2022 Dinner vol.2

Café Sofa

zpět na výpis akcí
 

Pojďte s námi oslavit přicházející lunární rok Tygra báječným a mimořádným jídlem a pitím. Připravili jsme pro vás řadu skvělých lahůdek.

Datum:11. 02. 22
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Lunární rok se slaví prakticky po celé Asii. Domovy se pěkně vyzdobí, v ulicích a obchodech se rozsvítí lampióny a všude je spousta dobrého jídla a pití. Lidé se scházejí, navštěvují chrámy a užívají si atmosféru tohoto výjimečného svátku.

Pojďte s námi oslavit přicházející lunární rok Tygra báječným a mimořádným jídlem a pitím.
Připravili jsme pro vás řadu skvělých lahůdek.

Těšit se můžete na výjimečné Čínské sashimi s lososem a náš domácí Shoyu ramen, protože nudle symbolizují dlouhověkost a štěstí. Dále pak na tři druhy barevných dim-sum knedlíčků, pálivé sečuanské wontony nebo třeba křidýlka v sojové omáčce. A celou řadu dalších pochoutek. Ideálně si objednat od každého, posadit se kolem plného stolu s přáteli a oslavit tak nadcházejíci Nový rok.

Na Okinawě rozkvetou první sakury už v lednu a protože my se nemůžeme dočkat až se objeví první květy také u nás, tak můžete očekávat, že se některé sakurové dobroty objeví také v naší kavárně.

Café Sofa
Tel: 224 174 122
Evropská 2690 / 17
Praha 6, 16041
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: