Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
ledna

Czech Press Photo 2022

Národní muzeum

zpět na výpis akcí
 

Výstava vítězných a dalších vybraných fotografií 27. ročníku soutěže Czech Press Photo se uskuteční v prostorách Národního muzea.

Začátek:21. 01. 22
Konec:30. 05. 22
Cena:od 120 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, ostatní

V letošním ročníku soutěže bylo vypsáno osm fotografických kategorií. Soutěžilo 250 fotografů, kteří přihlásili přes čtyři tisíce fotografií. Příspěvky byly přihlašovány elektronicky v průběhu celého měsíce září. Odborná mezinárodní porota pracovala ve dnech 17. až 19. října v galerii Czech Photo Centre ve složení: předseda poroty šéfredaktor fotobanky ČTK Petr Mlch, Alžběta Jungrová ze 400ASA, Adrian Evans, ředitel Panos Pictures, Sean Gallup, fotograf Getty Images a Jan Zátorský z Mafra, a.s.

Výstava vítězných a dalších vybraných fotografií 27. ročníku soutěže Czech Press Photo se uskuteční ve spolupořadatelství s Národním muzeem v prostorách historické budovy Národního muzea na Václavském náměstí. Veřejnosti se otevře 21. ledna 2022

Součástí výstavy Czech Press Photo je také výstava soutěže Czech Photo Junior. Fotografické soutěže pro děti a mládež.

Národní muzeum
Tel: 224 497 111
Václavské nám. 68
Praha 1, 11579
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: