Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
ledna

Scandi - přehlídka severských filmů

Kino Petrohradská

zpět na výpis akcí
 
Tip

Druhá polovina ledna bude patřit skandinávským krajinám a jejich nezaměnitelné kinematografii.

Začátek:19. 01. 22
Konec:25. 01. 22
Čas:14:00 - 23:59
Kategorie: kultura|kina

Od 19. do 25. ledna 2022 bude po celé České republice probíhat osmý ročník přehlídky současného severského filmu SCANDI. Diváci se můžou těšit na bohatý filmový program naplněný festivalovými předpremiérami, žánrovými tituly, ale i na legendární švédské němé filmy.

Silný lineup plný snímků, které otevírají současná témata. Žena jako silná lídryně národa ve filmu Margrete – Královna severu, právo ženy mít či nemít dítě ve filmu Ninjababy, krize maskulinity ve filmech Divoch a Tygři, seniorská samota vyměněná za dobrodružství ve filmu Ocelové dámy, břemeno slávy dětské hvězdy ve filmu Smrt v Benátkách v dokumentu Nejkrásnější chlapec na světě a v neposlední řadě život minority v minoritě v na Oscara nominovaném animovaném dokumentu Utéct.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: