Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 
Tip

9. ročníku mezinárodního festivalu nového cirkusu

Začátek:13. 02. 22
Konec:18. 02. 22
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní zábava|

Po loňském #cirkusuzasklem a letní outdoorové verzi přináší 9. ročník mezinárodního festivalu nového cirkusu Cirkopolis nabitý program plný zahraničních i domácích umělců. O zahájení festivalu se postará nejpopulárnější žonglér současnosti a držitel nespočtu žonglérských světových rekordů Wes Peden, který ohýbá veškerá divadelní pravidla a předvádí nejnáročnější žonglování, jaké bylo na jevišti provedeno. Na scénu Cirkopolisu se vrací výrazná osobnost nového cirkusu Alexander Vantournhout a přiveze svérázný akrobatický tanec dvou mužů, během kterého performeři vystavují svá těla bez jakýchkoliv příkras. Multidisciplinární umělec Claudio Stellato přemění divadelní jeviště ve staveniště. Fyzické úsilí, které je pro řemeslníky běžné, ho dovede až na hranici samotného vyčerpání.

Vstupenky na jednotlivá představení jsou již k dostání na webových stránkách.
 
Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: