Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
ledna

Zavírání Vánoc na Chvalském zámku

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Tradiční Zavírání Vánoc spojené s tříkrálovým průvodem letos opět netradičně ve venkovních prostorách na Chvalské tvrzi poblíž vánočního stromu.

Datum:09. 01. 22
Čas:13:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Zábava

Letošní novinkou bude živý betlém i s koledníky. Ve 14 a v 15,30 hodin můžete společně se třemi králi spatřit na krátký čas betlémskou rodinu s koledníky a vyslechnout letošní tříkrálové pozdravení (cca 30 minut). Během odpoledne vám tedy nabídneme program královské návštěvy v Betlémě hned dvakrát, abyste si mohli vybrat svůj čas a akce proběhla důstojně a bezpečně bez velkého shlukování lidí. Po celé odpoledne od 13 do 17 hodin budou navíc součástí betléma i živá zvířátka, kasička tříkrálové sbírky* a na zahřátí i teplé nápoje a drobné občerstvení ve stánkovém prodeji.

Na zámku lze po celý den využít poslední příležitost k návštěvě vánočních výstav i expozice fotografií Václava Havla, které v devadesátých letech nafotil počernický fotograf Miloš Fikejz.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: