Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
ledna

EAT in kino! Shrek 2

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Shrek je zpátky, aby vyvolal peklo v království Za sedmero horami!

Datum:02. 01. 22
Cena:Zdarma
Čas:16:30 - 18:15
Kategorie: kultura|kina, gastro| občerstvení, restaurace

Přidejte se k nám na promítání pokračování této netradiční pohádkové série o zlobrovi a jeho dobrodružstvích.

Když zlobr Shrek zachránil princeznu Fionu a překonal s ní mnohá protivenství, měli spolu podle pohádkových zákonů žít šťastně až do smrti. Jenže jak se záhy ukáže, tak jednoduché to zase nebude.

Po souboji s dračicí a zlým lordem Farquaadem o ruku princezny Fiony čeká na Shreka ještě těžší úkol: návštěva tchýně a tchána. Fionini rodiče, král Harold a královna Lillian, vládnou království Za sedmero horami. Shrek a Fiona nemají ani tušení, jak moc jejich svatba překazila tatínkovy velkolepé plány na rodinné štěstí. Král teď musí na svou stranu získat vlivnou Vílu Kmotřičku, pohledného Prince Krasoně a proslulého zabijáka zlobrů Kocoura v botách, aby jeho vizi „šťastné budoucnosti“ napravili.

Vezměte rodinu a přátelé na kino v Manifestu, které není jen o sledování filmu, ale je to parádní večírek, kde si můžete dát nějakou dobrotu až z 13 restaurací, horké koktejly, svařák, tankové pivo Pilsner Urquell nebo sudové Vinohradský pivovar. Můžete zde s námi tancovat a hlasitě se smát. Vše pod hvězdnou střechou.

Film: Shrek 2 (2004)

Kdy: neděle 2/1 | 16:30

Vstup: ZDARMA

Jazyk: čeština s anglickými titulky

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: