Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
února

Výroba cestovního deníku → vazba V4 19/02

Reformát

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si vyrobit vlastní cestovní deník upcyklováním starého papíru.

Datum:19. 02. 22
Cena:790 Kč
Čas:13:00 - 16:30
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Chystáte se na Fidži nebo třeba jen do Beskyd? Ve vašem zavazadle by neměl chybět cestovní deník, který si na workshopu sami vyrobíte a během cest popíšete či pokreslíte. Poloměkká vazba V4 není technologicky náročná, přesto působí úhledně a je odolná.Na workshopu si vyzkoušíte sešití složek křížovým stehem a potahování měkké obálky.Deník budete moci pro větší odolnost ozdobit gumičkou. Praktičnost pak zajistí kapsy, které pečlivě uchovají každou vstupenku či jízdenku.

Proč na workshop k nám?

Přistupujeme k tvorbě udržitelně, upcyklujeme nevyužité materiály. Veškerý papír v naší dílně pochází z druhé ruky.
/ V prostorách naší knihařské dílny se potkává historie s novými technologiemi. Během workshopů máte možnost pracovat s knihařskými stroji novými i těmi, které jsou staré několik desítek let.

Lektorka MgA. Kamila Nováková

Na Sutnarce prošla ateliéry Kniha a tvarování papíru a Grafický design. Diplomovala příručkou ručně šité vazby Kniha, nůžky, papír. Během studia získala ocenění za knihu Havran, autorskou interpretaci básně E. A. Poea. Výchozím bodem její tvorby je vždy materiál, a zajímá ji při tom jeho různorodost a řemeslné zpracování. Vedení workshopů a kurzů vnímá jako partnerskou výměnu zkušeností a přístupů.

/ termín workshopu: sobota 19/02/2022
/ čas: 13.00–16.30
/ kapacita kurzu max. 8 účastníků
pro úplné začátečníky i pokročilé
/ workshop je vhodný od 12 let
/ cena workshopu zahrnuje materiál a komponenty

Reformát
Tel: +420774455750
U Studánky 241/29
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: