Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
dubna

Cirk La Putyka: Cesty

Cirk La Putyka

zpět na výpis akcí
 

Největší projekt v historii Cirk La Putyka se vrací! Na diváky čeká vrcholný nový cirkus plný akrobacie, žonglování, tance a náročných čísel.

Začátek:23. 04. 22
Konec:08. 05. 22
Cena:1 090 Kč
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní zábava|

"Cesty se pro nás staly srdcovým projektem, do kterého vkládáme neskutečné množství energie. Chceme jimi vzdát hold jedinečnosti cirkusového umění a jeho historii, a proto v inscenaci uvidíte více než třicet akrobatů, herců, tanečníků a hudebníků, kteří spoluvytvářejí Cirk La Putyka, a to z různých koutů světa a napříč generacemi. Uvidíte to, co jste ještě nikdy neviděli. Klaunské výstupy, náročná a dechberoucí čísla i skupinové choreografie."

Inscenace je rozdělená do čtyř kapitol. První se věnuje historii tradičního cirkusového umění, kterou diváci sledují skrze rodinu Kludských. S láskou a fascinací k řemeslu se nechávají inspirovat někdejším principálem Cirkusu Kludský, jeho stanem se třemi manéžemi pro deset tisíc lidí, jeho láskou ke slonům, největšími cirkusovými čísly a drezúrami a skutečnými příběhy. Nechávají se unést poezií cirkusu a magií cirkusové manéže. Druhá kapitola je o historii company Cirk La Putyka a jejích osobních příbězích a zkušenostech. Diváci uvidí zakládající členy Cirku La Putyka i členy nejmladší nastupující generace. Uvidí společné hledání cesty k divákům, které trvá už více než dvanáct let. V třetí kapitole reflektuje Cirk La Putyka uplynulý rok a touhu nezastavit se ani přes veškeré nepříznivé okolnosti. Čtvrtá kapitola je oslavou společného okamžiku.

Azyl78
Tel:
Výstaviště
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: