Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
listopadu

Bruslení v Karlíně

River Rink Karlín

zpět na výpis akcí
 

Letos v zimě ožívá Karlín pulzujícím prostorem, kde si na velkém 30 × 15 m kluzišti skvěle zabruslíte a nejen to.

Začátek:19. 11. 22
Konec:31. 12. 22
Cena:145 Kč
Čas:09:00 - 22:00
Kategorie: sport|lední sporty

brusle — drinky — street food — bohatý program

Bruslíme každý všední den 10 – 22h a o víkendech 9 – 22h

Brusle půjčíme dětem i dospělým

Zažijte autentickou zimní atmosféru uprostřed pulzujícího Karlína, kde letos opět ožívá jedinečný prostor s velkým kluzištěm o rozměrech 30 x 15 m. Na něm si můžete sami skvěle zabruslit, nebo jen pozorovat své přátele z útulně vyhřátého Aprės-Skate baru. V něm vám naši barmani připraví signature drinky a navodí tak uvolněnou atmosféru, za kterou se budete rádi vracet. Mimo jiné tu najdete stánek s poctivým svařákem i originálním street foodem.

River Rink žije i dlouho po setmění v rytmu živých DJ setů, latinskoamerických tanců a dalších akcí. Kromě toho pořádáme pravidelné workshopy pro děti, kurzy bruslení a další tematické eventy. V areálu máme i půjčovnu bruslí, tak vezměte rodinu, kamarády, kolegy nebo kolemjdoucí a přijďte se bavit!

River Rink Karlín
Tel:
Karolinská 8
Praha 8, 18600
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: