Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
listopadu

Svatomartinská husa v Alcronu

La Rotonde

zpět na výpis akcí
 

Svatý Martin přijíždí do La Rotonde od 8.11. až 13.11. 2021 a přináší s sebou 4 chodové menu, které si lze objednat i jednopoložkově.

Začátek:08. 11. 21
Konec:13. 11. 21
Cena:650 Kč
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, restaurace poznání|

Obědy či večeře ve stylu husích hodů jsou pod taktovkou šéfkuchaře Lukáše Hlaváčka plné překvapivých spojení.
 
Menu začíná husí paštikou s fenyklovým salátem a bruschettou, která díky fenyklové chuti získává neuvěřitelný rozměr. Dalším chodem je husí kaldoun s vaječnými nudlemi. „Proč je to tak dobré? Tato otázka je o technologickém postupu, který je náročný, ale zaručuje neuvěřitelně plnou a podmanivou chuť,“ dodává šéfkuchař Lukáš Hlaváček. Následuje hlavní chod, a to samotná svatomartinská husa s červeným zelím a karlovarským knedlíkem. A jak se říká, není husa jako husa, tak ta z La Rotonde je tomu důkazem. Dokonalost na talíři. Celé menu zakončuje nápaditý švestkový závin s mákem a vanilkovou omáčkou.
 
Ochutnat svatomartinské delikatesy budou moci hosté přímo v restauraci La Rotonde, takeaway, ale i s doručením až ke dveřím.
 
Celé menu stojí 650 Kč a je zárukou vysoké kvality a podmanivé listopadové chuti, která dělá z pochmurného měsíce událost.

La Rotonde
Tel: 222 820 000
Štěpánská 40
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: