Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
listopadu

Martin Stranka: Dechem

Mánes

zpět na výpis akcí
 

Fotograf Martin Stranka znovuotevírá svou doposud největší výstavu Dechem v pražském Mánesu.

Začátek:01. 11. 21
Konec:30. 11. 21
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 20:00
Kategorie: kultura|galerie

I přes nepřízeň epidemie minulý rok za týden otevřené výstavy přišlo více jak 13,000 návštěvníků. Kvůli velkému zájmu a žádostem o znovuotevření se výstava vrací 1. — 30. listopadu 2021 na stejné místo pražské galerie Mánes. Navíc zde bude poprvé představen zcela nový soubor fotografií s názvem Boyhood, který vznikal poslední 2 roky s obrovskou filmovou produkcí.
Oba dva vystavené soubory fotografií pracují s poetikou izolace, vztahu člověka k sobě samému a návratu k přírodě — tak aktuální téma dnešní doby.

I tentokrát bude sám autor na výstavě každý den pro návštěvníky osobně přítomný. Výstava bude otevřena denně od 11:00 do 20:00 a to opět s volným vstupem. Výstava je aktuálně vystavena v Orlandu na Floridě, odkud poputuje právě do Prahy a následně bude pokračovat po evropských galeriích. Nenechte si ujít návrat výstavy, která bourala rekordy v návštěvnosti.

Mánes
Tel: +420 730 150 772
Masarykovo nábřeží 250/1
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: