Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

Vánoční MINT Market

Holešovická tržnice

zpět na výpis akcí
 
Tip

MINT Market je trh se svěží módou, šperky, designem a delikatesami! Tak přijďte ochutnat.

Začátek:18. 12. 21
Konec:19. 12. 21
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Vánoční MINT Market v Praze o víkendu 18. a 19. prosince představí více než sto tvůrců a designérů u kterých budete moci vyřešit dárky pod stromeček na poslední chvíli, odměnit se po náročných vánočních přípravách a nebo si zkrátka jen užít pohodový adventní čas se svými blízkými!

Těšte se na pestrou nabídku s láskou šitých kabelek, ručně vyráběných šperků, bio kosmetiku, originální papírenské zboží a mnoho dalšího. Na čerstvém vzduchu a u hlavní brány Pražské tržnice budete moci podpořit malé české značky a kreativce, kteří to potřebují teď víc než kdy dřív. 

Vstup na MINT je jako vždy zdarma a čtyřnohé miláčky rádi přivítáme. Celý areál je bezbariérový.

Prosíme vás o dodržování vládních nařízení, aby mohla akce bezproblémově proběhnout. Děkujeme!

MINT je parta lidí, kteří pro vás dělají eventy již deset let. Organizujeme trhy napříč celou republikou, nyní už v patnácti městech. Pod názvem MINT najdete ale především záruku příjemné atmosféry, kterou jsou naše akce pověstné.

Holešovická tržnice
Tel: 220 800 592
Bubenské nábřeží 306/13
Praha 7, 170 04
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: