Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
září

J&T Banka Art Index Pop-up

J&T Banka Art

zpět na výpis akcí
 
Tip

To nejlepší, co aktuálně vzniká v ateliérech nejviditelnějších současných českých umělců, v několika tematicky zaměřených apartmánech na Malé Straně.

Začátek:02. 09. 21
Konec:05. 09. 21
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, vizuální umění

1 dům, 4 dny, 6 bytů, více než 40 umělců. Po dvou letech se do Prahy vrací druhý ročník úspěšné výstavy J&T Banka Art Index Pop-up.

Láká vás poznat svět současného umění, ale nevíte, kde začít? Chtěli byste si pořídit originální umělecké dílo, ale zatím jste si nenašli svého oblíbeného umělce či umělkyni? Pak právě pro vás je určen druhý ročník výstavy J&T Banka Art Index Pop-up.

Výstava bude pro širokou veřejnost přístupná zdarma, a to každý den od 10 do 19 hodin. Hosté výstavy budou mít mimořádnou příležitost se s uměním současných tvůrců seznámit a podobně jako na uměleckých veletrzích si budou moci jakékoli dílo i koupit. Pro zájemce bude také možné navštívit výstavu v doprovodu lektora v rámci komentovaných prohlídek.

A na díla kterých umělců se můžeme těšit? Jejich výběr vychází stejně jako předloni z první stovky J&T Banka Art Indexu.

HYNEK ALT,
ADÉLA BABANOVÁ,
ZBYNĚK BALADRÁN,
JOSEF BOLF,
JIŘÍ ČERNICKÝ,
PAVLA MALINOVÁ,
FEDERICO DÍAZ,
JAN NÁLEVKA,
MILENA DOPITOVÁ,
JAKUB NEPRAŠ,
PETR DUB,
JAROMÍR NOVOTNÝ,
JIŘÍ FRANTA + DAVID BÖHM,
MARKÉTA OTHOVÁ,
PATRIK HÁBL,
MICHAL PĚCHOUČEK + RUDI KOVAL,
JAKUB HOŠEK,
IVAN PINKAVA,
VLADIMÍR HOUDEK,
PETR PÍSAŘÍK,
ANNA HULAČOVÁ,
DANIEL PITÍN,
VENDULA CHALÁNKOVÁ,
JOHANA POŠOVÁ + BARBORA FASTROVÁ,
MATYÁŠ CHOCHOLA,
LUCIA SCERANKOVÁ,
KRIŠTOF KINTERA,
PAVLA SCERANKOVÁ,
MARTIN KOHOUT,
JIŘÍ SKÁLA,
ALENA KOTZMANNOVÁ,
MATĚJ SMETANA,
EVA KOŤÁTKOVÁ,
KATEŘINA ŠEDÁ,
DOMINIK LANG,
KAREL ŠTĚDRÝ,
RICHARD LOSKOT,
ROMAN ŠTĚTINA,
JIŘÍ THÝN,
LUBOMÍR TYPLT,
ALEKSANDRA VAJD

Jednotlivé byty domu na Újezdě, který běžně není veřejnosti přístupný, se zabydlí sbírkami fiktivních sběratelů a vy tak máte možnost inspirovat se různými přístupy ke sbírání umění a k tomu, jak se dá s uměním žít i ve velmi intimním prostoru vlastního bytu. Celý zážitek z výstavy pak dotvoří partneři akce. Parfémový dům Pigmentarium pro každý z bytů navrhl speciální vůni. Designový nábytek, který doplňuje interiéry jednotlivých bytů, poskytla společnost Konsepti.

J&T Banka Art
Tel:
Újezd 595/11
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: