Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
srpna

F.O.O.D. PIKNIK

Usedlost Ladronka

zpět na výpis akcí
 

Časopis F.O.O.D. vás zve na 11. ročník oblíbeného gastronomického festivalu F.O.O.D. PIKNIK, který se bude konat již tradičně na pražské Ladronce.

Datum:29. 08. 21
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 19:00
Kategorie: gastro|ostatní, festivaly

F.O.O.D. PIKNIK začne v 11 hodin dopoledne a vyvrcholí v 19 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na 120 stánků se skvělým jídlem, každý si přijde na své. Po celou dobu se bude konat zábavný program na hlavní scéně a k poslechu a tanci bude lákat skupina The Brownies. Po areálu budou rozmístěny také relaxační zóny, kde si budou návštěvníci moci vychutnat pohodové odpoledne se skleničkou a skvělým jídlem. Za zmínku stojí velká relax zóna společnosti LIDL, kde zájemci ochutnají skvělé pokrmy od šéfkuchaře Romana Pauluse.

I tento rok si budou moci hosté F.O.O.D. PIKNIKU zakoupit za výhodnou cenu oblíbený piknikový koš plný dobrot od partnerů akce. Prodej začíná v 11.00 a bude trvat do vyprodání zásob. K dispozici bude 900 kusů košů.

Zájemci budou mít možnost ochutnat to nejlepší z produkce malovýrobců, farmářů, street foodu, bister a food trucků. V pestré skladbě stánků budou zastoupeny grilované speciality, burgery, žebra, trhaná masa, hot dogy, mexické, asijské i francouzské speciality, seafood, na své si přijdou i vegetariáni a vegani, milovníci sushi nebo třeba extravagantních hmyzích pokrmů. Zříkat dobrot se nebudou muset ani jedlíci sladkého, své chuťové pohárky budou moci uspokojit např. churros s čokoládou či karamelem, palačinkami nebo cupcakes. Osvěžit se bude možné kopečkovou a rolovanou zmrzlinou nebo domácími nanuky. O pitný režim se postarají výrobci poctivých domácích limonád a ciderů, vinaři či řemeslné pivovary. Domů si pak budou moci návštěvníci odnést zavařeniny, pesta, omáčky, oleje, sirupy, koření či pamlsky pro milované mazlíčky.

Programem na hlavním pódiu bude po celý den provázet herečka a moderátorka Markéta Hrubešová. Těšit se můžete na 14 kuchařských show, na scéně se vystřídá například šéfkuchař Roman Paulus, KOKO, Jan Křídlo, Neplecha na plechu, Jiří Hilgart ze společnosti AEG a také šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Darina Křivánková. Program vyvrcholí vystoupením stand-up komiků známých z pořadu Na stojáka – Adély Elbel, Arnošta Frauenberga a Karla Hynka.

Na stánku časopisu F.O.O.D. proběhnou ve vybraných časech autogramiády oblíbených kuchařů a na akci si budou moci návštěvníci zakoupit zvýhodněné předplatné časopisu F.O.O.D. s dárkem v podobě kávovaru.

Pro nejmenší bude připravena dětská zóna s bohatým programem ve spolupráci s časopisy Sluníčko a Mateřídouška, ve které si děti vyzkoušejí být malými výzkumníky. Ty starší si budou moct zahrát kroket ve stánku časopisu ABC a absolvovat kurz školičky vaření společnosti LIDL, kde se naučí připravovat oblíbenou pizzu.

Usedlost Ladronka
Tel: 724 103 539
Tomanova 1/1028
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: