Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Letní kino: Chasing the Moon

Střecha Radost

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Chasing the Moon režiséra Roberta Stonea na Střeše Radost.

Datum:24. 07. 21
Cena:100 Kč
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Chasing the Moon britsko-amerického režiséra Roberta Stonea zobrazuje závod o Měsíc, přičemž přetváří vesmírný věk jako fascinující mix vědeckých inovací, politických kalkulací, mediální podívané, vizionářských impulsů a osobních dramat. S využitím dříve přehlížených a ztracených archivních materiálů, z nichž většinu veřejnost dosud neviděla, film představuje různorodé postavy, které v těchto historických událostech hrály klíčovou roli. Mezi nimi jsou například astronauti Buzz Aldrin, Frank Borman či Bill Anders, syn bývalého sovětského premiéra a přední sovětský raketový inženýr Sergej Chruščov, pětadvacetiletá matematička Poppy Northcutt, která si získala celosvětovou pozornost jako první žena v do té doby převážně mužské NASA, a Ed Dwight, pilot letectva, kterého Kennedyho administrativa vybrala pro výcvik prvního afroamerického astronauta.

Střecha Radost
Tel:
nám. Winstona Churchilla 1800/2
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: