Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
července

Letní kino: Sin City - město hříchu

Klubovna

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si užít filmové bijáky do letního kina v Klubovně.

Datum:25. 07. 21
Cena:50 Kč
Čas:21:00 - 23:30
Kategorie: kultura|kina

Adaptace komiksových příběhů kultovního autora Franka Millera se odehrává v morálně pokleslé, zločinem zamořené metropoli Basin City, kde je policie tak zkorumpovaná, jako jsou ulice smrtelně nebezpečné. Do tohoto temného světa vás vtáhnou tři navzájem prolínající se příběhy Drsný sbohem, Velká tučná zabíjačka a Ten žlutej parchant. Přímo ze stránek Millerovy komiksové předlohy přichází Bruce Willis jako polda Hartigan, který se snaží zachránit malou Nancy. Nechá se kvůli ní uvěznit - avšak ve vězení nezůstane na věky a ani Nancy (Jessica Alba) nezůstane tak malá, jak bývala... Mickey Rourke jako rváč Marv, který chce pomstít smrt své jediné opravdové lásky a Clive Owen jako Dwight, který "omylem" zabil poldu a musí za každou cenu tento čin utajit.

Klubovna
Tel: 776 345 069
Generála Píky
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: