Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Opening

Jatka78

zpět na výpis akcí
 

Když se přátelé sejdou a slaví, svět se zdá rázem krásnější. A jak taková oslava vypadá, jsou-li vašimi přáteli vrcholoví akrobaté?

Začátek:24. 06. 21
Konec:26. 06. 21
Cena:od 490 Kč
Čas:19:30 - 20:50
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Žonglování, cyr wheel, závěsná akrobacie, hoop diving, čínská tyč, handstandy, chůze po laně i další disciplíny a k tomu jako doprovod energická autorská hudba. Nechte se vtáhnout do světa humoru, originálních nápadů a akrobacie, při které se tají dech. Berlínský Analog představí Opening v premiéře již 24. června.

Tři roky nám chyběli. A to nejen naší produkční Bětce, která je má od začátku jejich prvního vystoupení na Jatkách v roce 2014 na starosti. Nám všem z Jatek78 i Cirku La Putyka jsou blízcí. Analog procestoval s představením Finale půlku světa. Zářili od kanadského Montrealu po australské Adelaide nejen svými dovednosti, ale i tím jací jsou. Talentovaní a autentičtí. Zábavní. Energičtí. A také přátelé. Až se spolu zase sejdou na jevišti,  budou se dít věci…

Soubor se totiž kvůli pandemii koronaviru více než rok nesešel. Více jak rok nehráli před živým publikem. A tak vám vzkazují, že se do Prahy neskutečně těší. Show, kterou vám představí v prostoru manéže nazkouší tady v Praze. Čeká vás novocirkusová jízda a oslava života umocněná čirou radostí ze setkání. Jestli jste dosud váhali, na co se vydat do našeho šapitó ve Stromovce, tak už víte. Toto bude zážitek léta pro celou rodinu. A koho energie neopustí ani po představení, může s Analogem slavit v divadelním baru až do rána.

Jatka78
Tel: 731 555 477
Výstaviště - Azyl78
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: