Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
června

Amerikánka v letním kině

Bystro Cafe

zpět na výpis akcí
 

Sledování počinů Naživo pod širým nebem pokračuje! V Bystro Cafe na Vyšehradě na vás čeká tentokrát Amerikánka spolu se sklenkou prosecca.

Datum:18. 06. 21
Cena:350 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|kina

Sledování počinů Naživo pod širým nebem pokračuje! V Bystro Cafe na pražském Vyšehradě na vás čeká tentokrát Amerikánka spolu se sklenkou prosecca. Těší nás, že opět můžete spatřit oblíbené drama o naději, přátelství a touze ve velkém formátu.

Film Naživo Amerikánka: V dětském sanatoriu přenesl příběh drzé holky z „děcáku“ do mrazivého prostředí opuštěné léčebny. Ta se tak stala památníkem dětí, které během doby socialismu prošly ústavní péčí, a zároveň upozorněním na 8 000 dětí, které v ní prožívají své dětství dnes.

Režie: Viktor Tauš

Producent: Heaven's Gate

Scénář: David Jařab a Evita Naušová

Hrají: Tereza Ramba, Eliška Křenková, Petr Ostrouchov, Klára Melíšková, Viktor Tauš, Petr Ostrouchov & Blue Shadows

Hudba: Petr Ostrouchov

Bystro Cafe
Tel: 732 330 029
K Rotundě 3
Praha 2, 128 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: