Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Královský průvod na Karlštejn

Městská část Praha 16

zpět na výpis akcí
 

Již tradiční Průvod Karla IV. na Karlštejn volně navazuje na historickou tradici poutě, spojené s vystavováním císařských korunovačních klenotů.

Začátek:11. 09. 21
Konec:12. 09. 21
Čas:11:30 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| ostatní

  Již tradiční Průvod Karla IV. na Karlštejn volně navazuje na historickou tradici poutě, spojené s vystavováním císařských korunovačních klenotů v Praze na Dobytčím trhu (dnes Karlovo náměstí).        

    Čtrnáctý ročník Královského průvodu pořádá po sedmé město Dobřichovice ve spolupráci s agenturou  Alotrium a spolkem Doba Karlova za finanční  podpory Středočeského kraje, svazku obcí Region Dolní Berounka, Městských částí Radotín a Zbraslav.  

    Jednou z tradic Královského průvodu jsou praporečníci, kteří v průvodu nesou praporce měst a obcí, které se průvodu účastní.

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: