Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
června

Autokino: Na sever Severozápadní linkou

Autokino Ledárny

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Na sever Severozápadní linkou. Jedinečná příležitost zhlédnout film z bezpečí a pohodlí vašeho automobilu.

Datum:26. 06. 21
Cena:399 Kč
Čas:21:00 - 23:15
Kategorie: kultura|kina

Cary Grant počtvrté a naposledy spolupracuje s režisérem Alfredem Hitchcockem na vynikajícím špionážním filmu, který Americký Filmový Institut zařadil mezi Top 100 amerických filmů. Snímek byl navíc digitálně upraven a zvuk přemíchán do Dolby Digital Stereo. Grant, v roli reklamního agenta, je nechtěně vtažen do podivné a nebezpečné hry mezi špiónem (James Mason) a špionkou kontrarozvědky (Eva Marie Saint). Bude muset čelit bezpočtu nebezpečných situací, obvinění z vraždy i pronásledování. Ale nemusíte se bát, mistr napětí nenechá svoji hvězdu nebo snad dokonce diváky bez odpovědí.

Film je v původním zněním s titulky.

Cena 399 Kč platí pro jeden osobní automobil (maximálně 2 osoby).

Autokino Ledárny
Tel: 777 201 877
U Ledáren
Praha, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: