Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
května

Seafood & prosecco

Seafood by Maare

zpět na výpis akcí
 

Můžete si pochutnat na ústřicích, rybích pomazánkách nebo salátech, tataráku nebo ceviche. pražmach či steacích tuňáka nebo mečouna.

Datum:22. 05. 21
Čas:12:00 - 21:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, restaurace, festivaly poznání|

Zdravíme všechny milovníky seafood v Praze. Začínáme naši novou grilovací sezónu a to v parku Grébovka Kromě standardních věcí, které máte velmi rádi (grilovaná chobotnice, kalamáry nebo krevety), si můžete pochutnat i na ústřicích, rybích pomazánkách nebo salátech, tataráku nebo ceviche. pražmach či steacích tuňáka nebo mečouna.

Máme pro vás také několik novinek, které bychom rádi, abyste ochutnali. Více informací v několika následujících postech. Těšíme se na vás! Vezměte si s sebou, deky, knížky, muziku, skleničky na prosecco a užijme si všichni společně krásný seafood piknik.

Kavárna Pavilon Gréb...
Tel:
Havlíčkovy sady 2188
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: