Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
června

Letní shakespearovské slavnosti

Letní shakespearovské slavnosti

zpět na výpis akcí
 

Užijte si léto ve společnosti anglického divadelního génia a těch největších českých hereckých hvězd

Začátek:28. 06. 21
Konec:03. 09. 21
Cena:od 200 Kč
Čas:20:30 - 23:00
Kategorie: kultura|divadla

Praha, Brno, Ostrava a Bratislava opět ožijí Shakespearem. „Věříme, že si v létě konečně trochu vydechneme a po dlouhém půstu si opět naplno užijeme také divadlo. Chystáme festival ve stejném rozsahu, jako jsou naši diváci zvyklí z předcovidové éry, tedy včetně nové premiéry, na kterou se již velice těšíme. Letní shakespearovské slavnosti vždy byly, jsou a budou pro návštěvníky, herce i personál maximálně komfortní a bezpečné. Jsme připraveni respektovat platná vládní nařízení a chceme hrát. Pokud by to však nebylo možné, vrátíme divákům vstupné,“ vysvětluje umělecký ředitel Slavností, Libor Gross.

Bouře na jevišti, harmonie v hledišti
Letošní ročník odstartuje 28. června v Královské zahradě Pražského hradu premiérou magické komedie Bouře v režii autorské dvojice SKUTR. Martin Kukučka a Lukáš Trpišovský, kteří aktuálně patří mezi režijní špičku v Česku a s úspěchem působí i na zahraničních scénách, připravili v minulých letech pro LSS Romea a Julii a Sen noci svatojánské. A právě na Sen oba autoři, jejichž originální pojetí diváci obdivují, při inscenování Bouře navazují. Herecké obsazení Bouře je, jak je u Letních shakespearovských slavností dobrým zvykem, opět hvězdné. Diváci se tak mohou těšit na Davida Prachaře, Josefa Poláška, Marka Daniela, Elišku Křenkovou, Ondřeje Malého, Zdeňka Piškulu, Csongora Kassaie a mnoho dalších.

Letní shakespearovsk...
Tel: 220514275
Vikářská 39
Praha 1, 11900
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: