Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
dubna

Čarodějnice na Chodovské tvrzi (online)

KC Zahrada

zpět na výpis akcí
 

Sledujte nás a užijte si magický den s námi online. Na Facebooku, Instagramu a YouTube

Datum:30. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní pro děti|

„Myší ocas, hadí jed, kuří špára, tlustá čára…“ Možná jste je už zahlédli, jsou tu… Z nádvoří Chodovské tvrze se valí dým a nelibá vůně lektvaru. Co se za bránou tvrze ale doopravdy děje, o tom až 30. 4.

Radíme vám, omrkněte stinná zákoutí parku a okraje lesa. Budou se vám hodit bylinky sbírané o filipojakubské noci, mají totiž kouzelnou moc, hlavně meduňka, mladá bříza a pelyněk.

Loňské Čarodějnice jsme kvůli epidemii zcela zrušili a těšili se na setkání s vámi letos v parku před Chodovskou tvrzí. Bohužel ani letos nám situace nedovoluje se potkat a tradiční akci uspořádat v plném rozsahu.

Nenecháme si ale ujít oslavu příchodu jara a rozhodli jsme se podívat čarodějnicím na kloub. Buďme ostražití. Ony se nám na Chodovské tvrzi totiž začínají nebezpečně houfovat. 

Sledujte nás a užijte si tenhle magický den s námi online. Na FacebookuInstagramu a YouTube

KC Zahrada
Tel: 271 910 246
Malenická 1784
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: