Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
dubna

Monkey Business: Stream like a Dream - online

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Monkey Business zalijí srdce svých fanoušků blažeností na online koncertu "Stream like a Dream". Nastupuje pozitivní energie!

Datum:18. 04. 21
Cena:od 350 Kč
Čas:21:00 - 23:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Stream lepší než Queen? To je náš komponovaný koncertní večer Stream like a Dream, v rámci kterého zalijeme srdce vás - našich fanoušků - blažeností. Stop špatné náladě, nastupuje pozitivní energie!

Streamovaných koncertů bez přidané hodnoty již bylo dost, a tak se spolu s námi přeneste v neděli večer do exkluzivního pásma pojatého v duchu našeho humoru a nadhledu.

Zazní písně z nového alba Freedom On Sale, ale i starší tvorba, doplněná o nové aranže. A celý přenos bude korunován chatem přímo s námi - ihned po skončení audiovizuální produkce budeme u vás připraveni odpovídat na vaše dotazy, ale i hltat pozitivní energii, kterou si budeme vzájemně předávat - protože i my ji potřebujeme od vás cítit!

Tím to ale zdaleka nekončí - těšit se můžete na hostující Ewu Farnou a některá další překvapení.

Prostě unikátní show, která má ty nejvyšší ambice - poprvé v dějinách streamingu jej zcela vyprodat (dáme to?).

Pokud vám nejsme lhostejní, podpořte nás v těchto pro umělce skoupých časech koupí vstupenky - nebudete litovat!

Na výběr máte za 350,- Kč vstup na stream pro jednotlivce, za 590,- Kč vstup pro celou rodinu, a pak za 990,- Kč speciální limitovaná edice 100 ks vstupů spolu s od nás všech podepsaným albem Freedom On Sale.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: