Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
března

Sokolské prameny - Jarní výzva

Česká obec sokolská

zpět na výpis akcí
 

Začíná jaro, čas probouzení přírody a ideální doba k návštěvám pramenů řek.

Začátek:26. 03. 21
Konec:21. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: sport|běh a kolo, poznání| fauna a flora, cestování

S ohledem na současné vládní omezení pohybu mimo obce či okresy jsme se rozhodli trochu pozměnit náplň našeho projektu.

Vyzýváme vás k výletům k soutokům potoků, říček či řek. Sídla byla budována právě u nich a tak by pro nikoho neměl být problém „najít ten svůj soutok“.
Vydejte se k soutoku a také to zdokumentujte, natočte video či pořiďte fotku ideálně se sokolskou symbolikou a s účastníky. A když přidáte také fotku nějaké zajímavosti v okolí, budeme rádi. Může to být například most, nebo zajímavá socha, brod, přívoz atd.

Vaše fotografie a zážitky z výletů k soutokům nám posílejte v termínu
26. 3. - 21. 6. Těšíme se na ně!
Soutoky s největší pravděpodobností najdete i v katastru vaší obce, takže bude možné se zúčastnit i v době omezení pohybu.

Apelujeme však na Vás – dodržujte aktuální protiepidemická opatření. Jsme přesvědčeni, že i při jejich dodržování jsme schopni naplňovat motto Sokola:
Vedeme Čechy k pohybu a společné aktivitě.

Fotografie a jména řek, potoků na soutocích, přidávejte do diskuze události nebo nám je pošlete na: jzahradnikova@sokol.eu (připojte pár řádků o tom, odkud fotka je a kdo na ní pózuje, případně popište zachycenou zajímavost).

Budeme je též zveřejňovat v rubrice Čtenář reportér na portále Deník.cz, který je mediálním partnerem České obce sokolské.
Nejvíce se však těšíme na společná setkání u pramenů (až to bude možné). To bude znamenat, že projekt může pokračovat v původním duchu.
Hodně zdaru při objevování zajímavých soutoků našich řek a potoků !!

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: