Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
března

ONLINE: Antarktida - nejlepší cesta mého života

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Jaká byla cesta, kterou Vladimír Váchal podnikl na Antarktidu? Že šlo spíše o luxusní pojetí návštěvy kontinentu než o divokou expedici do neznáma?

Datum:16. 03. 21
Cena:od 99 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|cestování

Těžko se popisuje pocit, kdy stojíte na palubě expediční lodi, která míří na Antarktidu. Stojíte, v ruce máte hrnek horkého kakaa, upíjíte a sledujete obří ledové kry, kterým se Vaše loď elegantně vyhýbá. Pozorujete to nádherné přírodní divadlo a těšíte se, že za necelou hodiny budete navlékat kombinézu a velké těžké boty. Vystoupíte z lodi a uděláte několik prvních kroků po pevnině.

Jaká byla cesta, kterou Vladimír Váchal podnikl na Antarktidu? Že šlo spíše o luxusní pojetí návštěvy tohoto kontinentu než o divokou expedici do neznáma? Jak podobnou cestu prožít z pohledu turisty i posádky lodi?

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: