Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
března

Online: Genderman is the new gentleman: muži a femin...

Venuše ve Švehlovce

zpět na výpis akcí
 

Venuše ve Švehlovce přináší portréty vítězů ankety Genderman 2020! 15. března se můžete těšit rozhovor s novinářem Filipem Titlbachem.

Datum:15. 03. 21
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Moderní feminismus je pro všechny, přesto je spojován často s falešnými představami a kontroverzemi. Proto Otevřená společnost,o. p. s. pořádá anketu Genderman, kterou za rok 2020 vyhrál poslanec František Kopřiva. Na druhém a třetím místě se umístili novinář Filip Titlbach a terapeut Honza Vojtko.
Venuši ve Švehlovce zajímá, jaké si aktuální vítězové nesou životní zkušenosti a jak se v nich odrazil zájem o ženská práva. Jak vnímají "krizi mužství", o které se stále častěji hovoří? A co opravdu mužům přináší feminismus?
Tři jedinečné rozhovory bez předsudků startují na MDŽ! Rozhovory povede administrátorka skupiny Everyday Partiarchy Bullshit, Alena Julie Novotná.

15. března se můžete těšit rozhovor s novinářem Filipem Titlbachem, který získal cenu za druhé místo. Filip Titlbach dlouhodobě zpracovává do médií příspěvky, které upozorňují na sexismus. Rozebírá kriticky tyto činy také na sociálních sítích. V podcastech Deníku N se věnuje celé řadě genderových témat, včetně LGBT, sexuálního obtěžování, atd. Daří se mu vyvolávat potřebnou diskuzi.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: