Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
února

Autokino: Super mazlíčci

ZAVŘENO: Autokino Strahov

zpět na výpis akcí
 

Projekce filmu Super mazlíčci. Jedinečná příležitost zhlédnout film z bezpečí a pohodlí vašeho automobilu. 

Datum:28. 02. 21
Cena:350 Kč
Čas:17:30 - 19:00
Kategorie: kultura|kina, pro děti| Zábava

Toulavý pes Roger je odjakživa rebel, který každému v nouzi rád pomůže. To ovšem znamená občas okrádat o jídlo rozmazlené domácí mazlíčky. A těch je v Robo City víc, než dost. Robo City je totiž široko daleko to nejmodernější město ze všech. Jeho obyvatelé si žijí šťastně, protože téměř všechno obstarávají roboti. Jenže bezstarostné dny právě končí. Starosta města zešílel. Rozhodl se všechny lidi a zvířata vyhnat a z jejich domova udělat město robotů. Roger má sice pro strach uděláno, ale jestli chce své město zachránit, bude potřebovat pomoc. Ač nerad, musí své síly spojit s nebojácnou kočičí dámou Belle, zhýčkaným pudlem Ronaldem, nemotorným mopsem Walterem a domácím prasátkem Sophií. K nim se přidává robot Bob, který má o kolečko víc, což z něj dělá naprostého dobráka. Tahle nesourodá partička se vydává po stopě záhady starostova pomatení. Musí se pokusit zachránit své domovy a snad i celé město. Animované rodinné dobrodružství Super mazlíčci napsal a režíroval Reinhard Klooss, který si malé i velké diváky získal už svým filmem Hurá do Afriky!.

Cena 350 Kč je platná pro jeden osobní automobil. 

ZAVŘENO: Autokino St...
Tel:
Vaníčkova
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: