Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
března

Mad Head Show: Star Wars - online kvízová hra

endorfin.cz

zpět na výpis akcí
 

Zábavný kvíz, ve kterém proti sobě během pěti kol soupeří týmy a snaží se pomocí dedukce, intuice a smyslu pro humor zodpovědět správně otázky.

Datum:13. 03. 21
Cena:750 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Skvělá zpráva pro všechny milovníky Star Wars. „Je to tady!“ Legendární kvízová hra Mad Head Show na téma Star Wars bude mít svou online premiéru 13. 3. 2021. A o co hrajeme? Tentokrát budeme hrát o voucher na únikovou hru Star Wars od Endorfinu. Nepotřebujete žádné znalosti ani speciální schopnosti či dovednosti, často vám postačí logika, intuice, ale třeba i smysl pro humor.

Mad Head Show je zábavný kvíz, ve kterém proti sobě během pěti kol soupeří týmy a snaží se pomocí dedukce, intuice a smyslu pro humor zodpovědět správně soutěžní otázky. Otázky mohou být vizuální či zvukové, ale vždy originální a zábavné!

Datum: 13. 3. 2021 od 19:00 do 21:00
Místo: Online v přímém přenosu (PC)
Vstupné: 750 Kč za tým 3-6 osob (tj. od 125 Kč za osobu)

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: