Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Zimní hra na Cibulkách

Dům dětí a mládeže Praha 5

zpět na výpis akcí
 

Po vánoční hře tady máme další zimní hru! Pojďte se s námi vydat na večerní dobrodružství do parku na Cibulkách.

Začátek:22. 02. 21
Konec:11. 03. 21
Čas:00:00 - 23:00
Kategorie: pro děti|Hry, Zábava

Čeká vás večerní dobrodružství, které zahájíte někdy v době po setmění v parku Na Cibulkách. Dávejte na sebe, prosím, pozor, trasa nevede pouze po cestách a budete se pohybovat v lese. S sebou potřebujete baterku, papír a tužku. Start najdete v parku Na Cibulkách u Poustevny na stromě vlevo od Poustevny. Kdyby někdo tápal, start je vyznačený v přiložené mapce. Na startu najdete připevněné tři odrazky pod sebou. Od nich bude vidět další odrazka a od ní další a další. Vaše cesta se tak bude ubírat po těchto odrazkách. Cesta nemá žádné křižovatky či slepé zacházky. Vždy od odrazky je vidět další. Cíl vaší cesty pak bude, na místě, kde najdete opět tři odrazky pod sebou, jako na startu. Nachází se pod cestou, která je lemována chráněnou dubovou alejí. Cíl máte také vyznačený v mapce. Cestou potkáte stromy, kde budou odrazky dvě. Ty značí, že na stromě (většinou z opačné strany) je připevněn i obrázek. Ten si obkreslete či opište.
Až absolvujete celou trasu, budete mít za sebou pěknou noční procházku a na papíře osm indicií, které by vám měly pomoci uhodnout, kdo se k nám vypravil, aby poznal naši českou zimu a cestou se ztratil. Tím ale vaše mise ještě nekončí. Na papír o velikosti A4 našeho ztraceného návštěvníka namalujte            a přineste nám ho do informační kanceláře DDM Praha 5, kde za něj výměnou obdržíte malou odměnu. A až to situace umožní, uspořádáme v DDM výstavu vašich obrázků. Proto prosím, obrázky zepředu i podepište a napište kolik je vám let.
Kancelář DDM Praha 5 je otevřena každý všední den v době 9:00 - 11:00 hod. mimo jarní prázdniny Prahy 5.  Odměnu je možné si vyzvednout do 12. března.

Dům dětí a mládeže P...
Tel:
Park Cibulka
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: