Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
února

Cross plní bříška: Benefiční rozvoz jídla

Cross Club

zpět na výpis akcí
 

Extra podpora v rámci benefičního rozvozu večeří z kuchyně Cross Clubu. Zakoupením vstupenky podpoříte nejen Cross Club.

Začátek:19. 02. 21
Konec:20. 02. 21
Cena:Zdarma
Čas:11:30 - 22:00
Kategorie: gastro| poznání| lifestyle|

Extra podpora v rámci benefičního rozvozu večeří z kuchyně Cross Clubu. Zakoupením vstupenky podpoří zájemci nejen daný klub, ale také nocležníky hotelu Sophie’s New Town, který aktuálně ubytovává zhruba 70 lidí, kteří se ocitli na ulici, bez domova. Jídlo je nutné objednat zvlášť.

Vzhledem k vládním opatřením omezujících náš provoz máme volné kapacity v naší kuchyni. To nás vedlo k domluvě na spolupráci s hotelem Sophie´s New Town, který aktuálně ubytovává zhruba 70 lidí, kteří se ocitli na ulici, bez domova. Společně s dalšími podniky v Praze, které nemají kvůli lockdownu do čeho píchnout, budeme pravidelně několikrát v týdnu dodávat teplé večeře pro všechny ubytované.
Každý druhý víkend budeme rozvážet benefičně naše jídlo po vlastní ose. Objednávky jídla budeme přijímat na našem čísle 736535010 a jídlo vám doveze jeden z našich kurýrů.

Cenu rozvozu stanovíte vy sami. Začínáme na 0 CZK a končíme na částce, kterou určíte vy...jestli to bude 20, 50, 100, 200 Kč bude záležet na vašich možnostech.

Tím, že ušetříme na provizi pro rozvážkové služby, darujeme 15 procent z ceny každé objednávky na vaření pro nájemníky hotelu Sophie´s New Town. Společně tak zajistíme chutnou a důstojnou večeři nejen pro vás, ale i pro ty, kteří by si ji normálně nemohli dovolit.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: