Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
února

Krásy Antarktidy s Václavem Šilhou - online přednáška

Czech Photo Centre

zpět na výpis akcí
 

Společně s Václavem Šilhou můžete objevit jeden z posledních nedotčených koutů naší planety.

Datum:02. 02. 21
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní, cestování

Představte si činné sopky vyčnívající z ledových vod poblíž Antarktidy. Skály, dým, led, miliony tučňáků, kosatky, velryby, nekonečný oceán a naprosto nepředvídatelné počasí. Není tu letiště, přístav, nežijí zde téměř žádní lidé. Dostat se sem znamená mnohadenní plavbu na malé jachtě. Vylodit se dá jen občas, a to pouze za pomoci nafukovacího člunu.

Fotograf a cestovatel Václav Šilha tuto cestu podstoupil. Dobrovolně a několikrát. Snad proto, aby zdokumentoval a zažil na vlastní kůži panenskou krásu přírody Antarktidy, Jižní Georgie a Sandwichových ostrovů. Snad proto, aby prožil skutečnou cestu, ne pouhé „přemísťování“. Na jachtě Golden Fleece spolu s legendárním kapitánem jižních moří Jeromem Poncetem strávil 6 měsíců.

Nyní chce tento jedinečný a neopakovatelný zážitek zprostředkovat i vám díky devadesáti minutové show plné fotografií, videí a reálných příběhů. Společně s ním tak můžete objevit jeden z posledních nedotčených koutů naší planety.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: