Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
ledna

Harry Potter: Mad Head Show - online kvíz

endorfin.cz

zpět na výpis akcí
 

Co všechno víte o Harry Potterovi? Mad Head je týmová zábavná show, ve které vůbec nejde o faktické znalosti, ale o logiku, šikovnost a humor.

Datum:20. 01. 21
Cena:1 000 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

K této hře nepotřebujete žádné znalosti ani speciální schopnosti či dovednosti, často vám postačí logika, intuice, ale třeba i smysl pro humor. Podívej se na video z naší poslední offline Harry Potter Mad head Show!

Mad Head je týmová zábavná show, ve které vůbec nejde o faktické znalosti, ale o logiku, šikovnost a humor. Ať už se jedná o otázky hudební, vizuální, nebo dokonce interaktivní, v první řadě je to večer plný uvolněné atmosféry, improvizace, zábavy a napětí. Celou hrou vás provází profesionální moderátor.

Propojení týmu: Hráči se předem rozdělí do týmů po 3 – 8 lidech, určí si kapitána a vymyslí název týmu. Pokud se nacházejí hráči stejného týmu na různých místech, jsou spolu ve spojení mimo hlavní program a to přes videohovor, WhatsApp, Skype, Viber a pod.

Průběh hry: Na obrazovce hráči vidí v živém přenosu moderátora, otázky nebo úkoly a živý týmový chat. Moderátor vždy nejprve přečte otázku. Všechny týmy pak současně pracují na odpovědi, kterou za celý tým odešle kapitán týmu přes online formulář.

Cíl hry: Podstatnou součástí hry je dobrá nálada. Jedním z pravidel hry je, že pokud neznáte správnou odpověď, napište vtipnou odpověď.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: