Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
prosince

ONLINE: Proč právě Vietnam

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Poznejte zemi, o které jste možná mnohé slyšeli, ale také mnohé nevěděli. Vaše znalosti se nejspíš dotýkají historie, která byla opravdu bolestivá.

Datum:28. 12. 20
Cena:od 50 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|ostatní, cestování

Seznámíme vás s nádhernou barevnou krajinou, plnou protikladů. Na severu v oblasti Sapa, můžete obdivovat úžasná rýžová políčka, která vás jistě okouzlí. Zářivě zelená pole skvěle doplňují rozmanité a pestrobarevné kroje zástupců etnických menšin, které jsou zde zastoupeny, např. květinoví Hmongové nebo červení Zaové. Zážitkem pro vás jistě bude návštěva nedělního trhu ve vesnici Bac Ha. Zajímá vás historie, chcete vnímat atmosféru doby dávno minulé, která však zde přetrvává – rozjeďte se do centrální části země, oblast měst Hue a Hoi An, bude pro vás to pravé. Čeká vás císařská pevnost, zakázané purpurové město, četné pagody, majestátní hrobky. Toužíte jen lenošit na krásné pláži, procházet se v horkém písku, nebo rádi zkoumáte krásy podmořského života – příležitostí je mnoho, ať už kouzelné městečko Hoi An, pláže v oblasti Mui Ne. Je toho mnoho, co může Vietnam nabídnout a čím může překvapit. Těšte se na chutné národní speciality a poznejte to, co zatím zůstává mnohým turistům skryto.
Toto speciální vánoční vyprávění bude obohacené o téma oslav nového roku ve Vietnamu - Tết. Povíme si jak probíhají přípravy, jak a čím si místní obyvatelé zdobí svoje domy, na co se nesmí zapomenout „ na Silvestra“ a co se děje počátkem nového roku všude v zemi. Dozvíte se i jaké speciality jsou nedílnou součástí slavnostní tabule.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: