Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
prosince

ONLINE: Podmořský svět

Kolem světa

zpět na výpis akcí
 

Kapitán na lodi křikne let's go. A já oplácaný vší technikou přepadám do úplně jiného světa. Světa, kde běžné míry moc neplatí.

Datum:27. 12. 20
Cena:od 50 Kč
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, ostatní, cestování

Co také chcete, když se na Vás připluje podívat z pár centimetrů vorvaň, který má přes deset metrů. Hejno kosatek, které během lovu zkontrolují, co to je za podivného tvora na hladině. Manta, s rozpětím křídel i přes šest metrů ladně plujíc vodou. Často mě při jejím pozorování napadlo, že to nejsme my, kdo se na ně jezdí dívat, ale oni zvědavě připlouvají k nám. Nebo setkání se žraloky, kdy občas pulzuje myšlenka, že pokud by chtěli, tak se už nepodívám na hladinu . Naštěstí mi všechny tyto cesty a tvorové, které na nich potkávám ukazují tu vlídnější tvář a díky tomu se s Vámi mohu podělit o pár zážitků, které jsem měl možnost prožít při honbě za mořskými obry. Společně se podíváme do Skotska na druhého největšího žraloka na světě. Zabrousíme do zímního Norska, kde kosatky vplouvají do fjordu a loví tam sledě a vám nad hlavou při tom všem tancuje polární záře. Na potápění s největším predátorem na světě, Vorvaněm. Nebo se ponoříme daleko od Mexického pobřeží s největšími mantami. A mnoho jiného. Budu se na Vás těšit.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: