Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

Online: CreativeMornings s Adamem Táborským

CreativeMornings Prague

zpět na výpis akcí
 

Kreativní ráno, na kterém můžete potkat spoustu zajímavých lidí! Tentokrát se bude konat na Zoomu a prosincovým tématem je Biofílie.

Datum:18. 12. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 10:00
Kategorie: poznání|po praze

CreativeMornings Prague je série ranních kreativních přednášek. Každý měsíc je vybrán řečník na téma určované centrálou v New Yorku a pro prosincové ráno pro nás vybrali zajímavé téma biofílie, neboli lásku ke všemu živému.


Na toto ráno jsme si proto vybrali řečníka, Adama Táborského. Již od útlého věku byla pro Adama typická zvídavost a pobývání v přírodě, kdy obojí spojil v projektu Terapie mezi stromy, kde propojuje přírodu a duševní zdraví. Oblasti duševního zdraví se také věnuje jako psycholog v Psychiatrické nemocnici Bohnice.

Pro více informací nás sledujte na našich FB stránkách: https://www.facebook.com/CreativeMorningsPrague

Registrace na akci zde!: https://creativemornings.com/talks/adam-taborsky

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: