Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Online #FilmDE – Festival německých filmů

Edison Filmhub

zpět na výpis akcí
 

#FilmDE – přehlídka německých filmů na Edisonline.cz reaguje na pandemii koronaviru

Začátek:10. 12. 20
Konec:12. 12. 20
Cena:od 100 Kč
Čas:18:20 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní zábava|

#FilmDE představí od 10. do 12. prosince mimořádnou kolekci tří desítek německých filmů. Online přehlídka, která je náhradou za tradiční filmový festival Das Filmfest, zrušený kvůli pandemii koronaviru, nabídne mimo jiné českou premiéru filmu Christiana Petzolda Undine.

PROGRAM ONLINE STREAMŮ
10. 12. 18:20 Láska mezi regály | In den Gängen
             20:30 Undine
11. 12. 18:50 Undine
            20:30 Téměř dokonalá tajemství | Das perfekte Geheimnis
12. 12. 18:30 Všechna moje láska | All my loving
             20:30 Undine

Undine
Undine pracuje v Berlíně jako historička a průvodkyně po rozvíjejícím se městě. Ale pod povrchem jejího moderního městského života se skrývá starý mýtus: pokud ji muž, kterého Undine miluje, zradí, musí ho zabít a vrátit do vody, ze které kdysi vzešla.

Láska mezi regály
Křehká, civilní a realistická romance z místa, kde není vidět na nebe. Vycházející německá hvězda Franz Rogowski získal za ztvárnění Christiana hlavní cenu pro nejlepšího herce v rámci Německé filmové ceny.

Téměř dokonalá tajemství
Na společné večeři se sejde několik párů a po pár sklenkách se rozhodnou, že svoje telefony položí na stůl a všechny zprávy, vzkazy i telefonáty budou ten večer sdílet. Vždyť o nic nejde, bude to zábava. Jenže právě naši chytří a mobilní kamarádi o nás vědí úplně všechno, znají naše tajnosti, druhé životy, drobné lži, milenky i milence.

Všechna moje láska
Příběh sleduje osudy tří sourozenců ve středních letech, kteří si začínají uvědomovat, že dosavadní cesta životem je ke štěstí nedovede, a že je potřeba něco změnit.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: