Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Živé vnitrobloky 2020: Vaše klima, vaše místo

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

Co máme pod okny? Tisíce drobných ploch, které tvoří živé město. Jedna z nich se může stát vaší srdcovou záležitostí a přinášet vám radost.

Datum:08. 12. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, ostatní

Rádi uklízíte, pěstujete nebo lenošíte? Může to být přesně vaše místo. Můžete se tu potkat sousedy nebo nemusíte. Co se dnes jeví jako vize bude zítra standard bydlení.
Online stream konference, na které budou představeny zkušenosti s živými vnitrobloky v Německu, ukázky prací studentů AVU a bude se také mluvit o plánu modrozelené infrastruktury Prahy. Jak na zlepšení místního klimatu ukáží tahouni, kteří se zabývají kulturním a komunitním rozvojem a zahradní architekturou. Stream lze sledovat zde.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: