Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
listopadu

Sunny Swing - 1. On-line swingová tančírna

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Rádi bychom vás pozvali na 1. On-line swingovou tančírnu, kterou vás provede Adéla Zejfartová se svým orchestrem Sunny Swing.

Datum:27. 11. 20
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava| zábava - ostatní, lifestyle|

Akce proběhne pod záštitou projektu Scéna 2020 - Hrajeme pro život a část výtěžku bude věnována nadaci Taťány Gregor Brzobohaté Krása pomoci.
Pomyslnou "vstupenku" si můžete zakoupit svým příspěvkem již teď na https://www.donio.cz/SwingSeniorum

Sunny Swing Orchestra hraje české prvorepublikové šlágry i světové evergreeny 20.- 40.let. V on-line tančírně se k orchestru připojí i profesionální swingoví tanečníci a lektoři Anna Marešová a Štěpán Jordánek z tanečních škol Swing Busters a Zig Zag, kteří se pokusí zvednout diváky napříč generacemi u obrazovek z pohovek a roztančit je v radostném rytmu swingu.

V rámci koncertů pořádaných Scénou 2020 má každá kapela možnost zvolit si charitativní projekt, který podpoří z částky vybrané prostřednictvím portálu Donio. Adéla Zejfartová a Sunny Swing se pro tyto účely spojili s Krásou pomoci. Ta se zaměřuje na pomoc seniorům, kteří jsou v této době velice osamělí a často odkázáni na pomoc druhých. Více o nadaci naleznete zde www.krasapomoci.cz

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: