Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
listopadu

PechaKucha Night Prague Vol. 71 - online

Pecha Kucha Night Prague

zpět na výpis akcí
 

Poslední PechaKucha Night Prague letošního roku představí dvanáct českých autorů a autorských kolektivů žijících či působících v zahraničí.

Datum:25. 11. 20
Cena:od 170 Kč
Čas:19:20 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| ostatní

Poslední PechaKucha Night Prague letošního roku je tu! Proběhne ve středu 25. listopadu od 19:20 online skrze platformu Moje kino LIVE a představí dvanáct českých autorů a autorských kolektivů žijících či působících v zahraničí. Mrzí nás, že se nemůžeme potkat na živo, ale rozhodli jsme se využít online formátu a pozvat hosty, kteří by jinak nemohli na PKNP přijet, tak si to nenechte ujít!

Ukázku ze své práce okomentuje ve formátu 20 obrázků x 20 vteřin fotografka Marie Tomanová žijící v New Yorku, z Polska se připojí umělecký šéf Wrocłavskeho Teatru Lalek Jakub Krofta a o své práci promluví architekt Štěpán Martinovský z londýnského Heatherwick Studio. Z Budapeště se připojí teoretik umění, kurátor a vysokoškolský pedagog Jan Zálešák, z Milána o své tvorbě promluví grafik, komiksový kreslíř a ilustrátor Martin Groch a experimentální designové studio The Rodina představí v Amsterdamu působící dvojice Tereza a Vít Rullerovi. Z New Yorku promluví filmová dramaturgyně a producentka filmových přehlídek Irena Kovářová, grafické studio 20YY Designers a voji tvorbu představí z Berkeley grafický designér Adam Macháček a z Montrealu se připojí Jiří Kilevník, pracující v jedné z nejuznávanějších filmových postprodukčních společností Rodeo FX. Svoji tvorbu představí z Londýna malíř Hynek Martinec, z New Yorku promluví odbornice v oblasti moderního umění a kurátorka Charlotta Kotík a filmový snímek FREM představí režisér Tomáš Klein, který se na filmu podílel coby kameraman.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: