Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
listopadu

Zvíře jménem Podzim - online benefiční koncert

Venuše ve Švehlovce

zpět na výpis akcí
 

Benefiční koncert - Venuše a Zvíře jménem Podzim shání nový vozík pro Davida. Ke zhlédnutí online na Facebooku.

Datum:13. 11. 20
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba

Zvíře jménem Podzim… ti ukousne hlavu
je mnohočlenná „superskupina“, kterou dal dohromady ze svých přátel – hudebníků písničkář Jakub König, známý jako Kittchen. Jméno projektu si spolu s ilustrací situace poznamenal při jedné procházce pražskou Stromovkou, kde ho přepadla „nečekaná úzkost, se kterou si vůbec nevěděl rady“.

Svoje pochybnosti, pocity i přání začal formulovat s pomocí elektronického producenta Aid Kida, cellistky Terezie Kovalové, zpěvačky a klavíristky Marie Kieslowski a dalších zkušených muzikantů.

V červnu 2020 si pak členové převzali dvě Ceny Anděl za rok 2019 - v kategorii Objev roku a Alternativa & elektronika.

V letošním ročníku Případu pro sociálku jsme se rozhodli pro přímou pomoc konkrétním lidem v nouzi.
Ve spolupráci s platformou Breakfaststory věnujeme výtěžek z koncertu panu Janovi z Prahy. Pan Jan je jedním ze seniorů, jemuž už několikátý měsíc vozí Breakfaststory bezplatné obědy z benefiční kampaně Potěš obědem.
Jeho žena trpí roztroušenou sklerózou, sám pan Jan si již prošel třemi mrtvicemi a jejich syn David je mentálně i fyzicky hendikepovaný. David potřebuje nový vozík, protože ten co má, je již 20 let starý a rozbitý. Nový vozík by jim usnadnil manipulaci. Pan Jan je již domluvený s pojišťovnou, je tam ale 15tisíc doplatek, který je pro ně v současné situaci velkou částkou.

Přebytek příspěvků bude věnován na bezplatné obědy seniorům a samoživitelkám/samoživitelům.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: