Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
října

Ji.hlava - festival online

DOC.DREAM

zpět na výpis akcí
 
Tip

24. ročník festivalu dokumentárních filmů Jihlava proběhne letos vzhledem k okolnotem online.

Začátek:28. 10. 20
Konec:08. 11. 20
Cena:od 350 Kč
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, vizuální umění poznání| ostatní,

Můžete se těšit na více jak 280 dokumentárních snímků z celého světa (jejich kompletní přehled v rámci jednotlivých sekcí najdete zde, časový program zveřejňování pak zde). Filmy jsou dostupné pouze akreditovaným divákům.

Kromě filmů ale letošní program Ji.hlava Online nabídne také bohatý živý stream program s pofilmovými debatami s tvůrci filmů či masterclass. Sledovat také můžete program letošního Inspiračního fóra, pro nejmenší diváky je připraven dopolední program Ji.hlava dětem a večery uzavře hudební Offscreen program pod kurátorskou taktovkou Pavla Klusáka. Tyto streamy jsou až na výjimky (Industry LIVE pro akreditované filmové profesionály) přístupné bez omezení i bez přihlášení.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: