Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
listopadu

Online: Týden vědy a techniky AV ČR

Akademie věd České republiky

zpět na výpis akcí
 
Tip

Festival je určen jak žákům základních a studentům středních škol, tak široké veřejnosti.

Začátek:02. 11. 20
Konec:08. 11. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: kultura|ostatní, poznání| ostatní, centra, workshopy

Letos náš festival oslaví již dvacáté narozeniny. Těšili jsme se, že je oslavíte spolu s námi v tradiční podobě, na které jsme pracovali od začátku roku. Bohužel zcela nová situace s pandemií, o jejímž dalším vývoji se zatím můžeme jen dohadovat, nás postavila koncem léta před rozhodnutí prezenční formu festivalu v budově Akademie věd ČR na Národní třídě zrušit. Osobně je nám to velice líto, jelikož jsme do letošního jubilejního ročníku, kromě energie a nadšení, vložili spoustu inovativních prvků. Přesto chápeme, že ochrana zdraví je jednoznačnou prioritou každého z nás.
ALE i přes tuto nepříznivou situaci Vás ani letos neochudíme o novinky ze světa vědy a některé z našich ústavů Vám i přes komplikované podmínky otevřou své brány!
Tradičně v prvním listopadovém týdnu se Vám z Národní vůbec poprvé přihlásíme ONLINE a budeme se těšit na setkání s Vámi prostřednictvím programu TVT.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: