Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

Narozeniny Eternie vol.4

Eternia Smíchov

zpět na výpis akcí
 

Eternia je v úzkých. Ty máš ale možnost Eternii pomoci zakoupením vstupenky na narozeninový koncert a ještě si to užít. Koncert doplní skvělé menu.

Začátek:02. 10. 20
Konec:03. 10. 20
Cena:od 450 Kč
Čas:17:00 - 23:55
Kategorie: kultura|koncerty, hudba gastro| občerstvení, restaurace,

Eternia Smíchov je v úzkých, je v úzkých jako celek, protože současná situace nepříznivě ovlivnila všechny, kteří jsou její součástí. Trudomyslnost ale není na pořadu dne, my chceme i nadále být útočištěm DIY kultury. Chceme i ve chvíli, kdy je všechno v pr.... být tady pro vás, dát vám prostor na akce, pronajmout vám účko na soukromé skejtování, zásobovat kapely na jejich turné a být trnem v oku developerům, kteří nám berou naše město.
Koronavirus zasáhl velké množství projektů a chápeme, že rozdělit svou solidaritu musí být v této chvíli těžké, a proto jsme usoudili, že naši prosbu o pomoc pojmeme tak, jak to umíme nejlíp - uspořádáme koncert kapel, které máme rádi a jsou nám blízké!
S velkým předstihem jsme, v naději, že na podzim lidstvo ještě bude existovat a Eternie se toho dožije, rozhodli pozvat vás na naše 4 narozeniny!

Vaše koupě vstupenek s benefiční přirážkou nám v tuto chvíli nesmírně pomůže, abychom se pak všichni živí a zdraví mohli těšit nejen na tuhle víkendovou slávu.

láska: 450 Kč
láska s plným žaludkem: 850 Kč (vč. Eaternia burger menu*)
milujeme tě a ty nás: 1 250 Kč (vč. triko Eternia Smíchov)

* láska s plným žaludkem - burger menu v jídelně Eaternia bude možné vyzvednout do konce roku 2020, kdykoliv v otevírací době KROMĚ narozeninového víkendu (2. až 3. 10. 2020)

Eternia Smíchov
Tel:
Nádražní 3
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: