Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

Napříč Prahou – přes tři jezy 2020

Junák – český skaut

zpět na výpis akcí
 

Další ročník legendárního závodu po Vltavě centrem Prahy. Letos bude pouze závod, nikoli volné splutí.

Datum:28. 09. 20
Čas:08:00 - 15:00
Kategorie: zábava| sport|vodní sporty poznání|

Trať: Vltava mezi ř. km 56,5 a 50,0 (délka 6,5 km); Paddlebordy RACE od ř. km 56,5 k 48,7 a zpět na 50,0 (délka 9,1 km).

Start bude na levém břehu Vltavy na Stadionu vodních sportů na Císařské louce. Trasa povede podél levého břehu za železniční most Na Výtoni. Odtud do středu toku k Palackému mostu a dále k Jiráskovu mostu. Odtud vorovými propustmi Šítkovského a Staroměstského jezu. Po proplutí vorové propusti Staroměstského jezu středem toku mimo vyznačená průjezdní pole Karlova mostu, odkud bude závod pokračovat při levém břehu řeky (tj. levými mostními oblouky) až k vorové propusti Helmovského jezu.

Cíl bude na levém břehu ostrova Štvanice za Negrelliho viaduktem Kategorie Paddlebordy RACE navíc pojedou smyčku mezi Libeňským mostem a Negrelliho viaduktem. Na trati jsou tři jezy s vorovými propustmi obtížnosti WWII. Pořadatelé si vyhrazují právo vyhlásit úpravu trati i stanovit způsob překonání obtížných míst.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: