Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
září

Jabkobraní na moštování 2020

Spolek občanů a přátel Malé Strany

zpět na výpis akcí
 

  Přípravy na Sousedské moštování vrcholí. Už zbývá jen sesbírat petřínská jablíčka aby bylo co moštovat. Pustíme se do toho 28.9.

Datum:28. 09. 20
Čas:15:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| ostatní

Pokud chcete se sběrem a trháním pomoci, přijďte na sv. Václava 28. září do Velké strahovské zahrady, kde budeme s česáním a sběrem začínat po 15h.

Děti, kamarádi i psi vítáni. Pro urychlení můžete vzít s sebou vlastní trháček/košík na ovoce.

Cílem projektu Sousedské moštování je pospolitost místních a připomínka, že Petřín a Vojanovy sady jsou náš domov. Je tedy třeba je ve své kráse stále chránit a pečovat o ně jako o drahokamy. Obě místa nám dávají nejen ovoce , ale především svou úžasnou atmosféru a možnost odpočinku.

Sebrané a utrhané ovoce bude připraveno do bedýnek, převezeno multikárou a uskladněno ve Vojanových sadech na slavnost 3/10.

Spolek občanů a přát...
Tel: 257 532 093
Malostranské nám. 27
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: