Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
září

Dim Sum night v TamarindTree

TamarindTree - Vyšehradská

zpět na výpis akcí
 

Jako vždy bude připravená nálož knedlíčků DIM SUM, bůčkové nebíčko, kynuté knedlíčky bao ve třech variacích a kachní spring rolls s domácí sweet.

Datum:24. 09. 20
Čas:18:00 - 22:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Ve čtvrtek 24.9. máme v plánu znovu otevřít dveře i na večer na další z našich DIM SUM večerů.

Budeme mít jako vždy připravenou nálož knedlíčků DIM SUM, naše bůčkové nebíčko, kynuté knedlíčky bao ve třech variacích a kachní spring rolls s domácí sweet.
O dalších specialitkách Vás budeme informovat v diskuzi pod událostí.

K pití budou připravené fermentované tibi limči s fíky a hroznovým vínem, tamarindová limonáda se zázvorem, cider Tátův sad, pivečko od Rodinný pivovar "U Vacků" - a po jídle i káva od Candycane coffee. A nebojte, ani vinaři nezůstanou na suchu, přesedlali jsme na podzim na Vinselekt Michlovský a tak si u nás můžete vychutnat červené Rulandské modré nebo bílé Ryzlink rýnský. A pro tentokrát jsme přiobjednali na doporučení Vinárna Bokovka i pár lahvinek prosecca.

TamarindTree - Vyšeh...
Tel: 737 128 207
Vyšehradská 43
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: